Wie zijn we?

Hanneke 

 

Hanneke heeft jaren als huisarts gewerkt en daarna als HBO docent. Ze is een ervaren mindfulness trainer en heeft zich verdiept in de interpersoonlijke neurobiologie. De laatste jaren heeft ze zich ontwikkeld tot regisseur en filmmaker. De combinatie van breinkennis en bewustwording inspireert haar elke dag. Door haar ervaring als zowel arts én patiënt heeft ze een bijzondere kijk op het leven gekregen.

Door écht te luisteren is ze in staat om mensen in gesprek en in beweging te krijgen. Zo kan ze helpen om moeilijke thema’s bespreekbaar te krijgen. 

Haar missie is om een positieve bijdrage te leveren aan zoveel mogelijk mensen om meer geluk en gezondheid te kunnen ervaren. 

 

student, typing, keyboard

Hans 

Hans werkt al ruim 10 jaar in de jeugdzorg als Jeugd & Gezinsprofessional. Hij werkt op scholen, bij de gemeente Eindhoven en vanuit eigen praktijk. Met veel plezier werkt hij samen met kinderen, jongeren, gezinnen en hun sociale netwerk om oplossingen te vinden voor hun problemen, drempels, onzekerheden of uitdagingen. Breinkennis helpt hem om als professional steeds bewuster te worden van zijn eigen handelen,  maar ook om zijn cliënten beter te begrijpen en te helpen. In zijn privé leven is hij een gepassioneerd triatleet, maar ook een actief burger en betrokken bij verschillende maatschappelijke organisaties/activiteiten, zoals het sociale café, kindervakantie werk , een groep leiden voor kinderen van gescheiden ouders. Via Brain Based Innovation deel ik graag mijn kennis en ervaring in de jeugdzorg en maatschappelijke projecten, maar ook mijn levenslessen.

Sam

Sam woont en studeert in Eindhoven. Hij vindt dat jongeren zich meer moeten laten horen. Er zijn veel goede manieren om problemen en moeilijke thema’s aan te pakken. Eén daarvan is erover praten en ook iets doen met wat jongeren bedenken. Zijn ervaring als acteur heeft hem nog meer bewust gemaakt van de impact van thema’s zoals pesten. Sam ontwerpt mee de programma’s voor jongeren, hij snapt hoe ze denken en kan een brug vormen tussen generaties om tot echte verandering in de toekomst te komen.