De experts van Brain Based Innovation

Hanneke Jeronimus

Hanneke Jeronimus heeft jaren als huisarts gewerkt en daarna als HBO docent. Ze is een ervaren mindfulness trainer en heeft zich verdiept in de neurobiologie. De combinatie van breinkennis en bewustwording inspireert haar elke dag. Door haar ervaring als zowel arts én patiënt heeft ze een bijzondere kijk op het leven gekregen. Haar uitdagingen heeft ze gevonden in bewegen. Met triathlon als haar passie heeft ze als parathleet haar eerste sportdoelen behaald. Haar creativiteit kan ze kwijt in theater en film.

Haar missie is om een positieve bijdrage te leveren aan zoveel mogelijk mensen om meer geluk en gezondheid te kunnen ervaren.

‘Ik deel gepassioneerd mijn kennis en ervaring over het brein, mindset en mindfulness omdat het dé kans is je leven te ervaren zoals jij dat graag zou willen.’ Hanneke Jeronimus.

 

student, typing, keyboard

Marloes Vos

Marloes Vos werkzaam in de agrarische sector en inspireert graag anderen fysiek en mentaal in beweging te komen. Haar ervaringen hoe sport als medicijn kan dienen en haar kennis van adaptatiefysiologie en nutritie vat ze samen in praktische kennis om anderen mentaal en fysiek in beweging te brengen.  Door haar eigen ervaringen van het leven te combineren met de juiste mindset weet zij van ieder obstakel een positieve uitdaging te maken.  5 jaar geleden ging bij haar de knop om en was de rolstoel verleden tijd. . Ze kwam tot de ontdekking dat sport haar ultieme medicijn is.  Stap voor stap weet ze zich sterker te maken, fysiek en mentaal en heeft ze haar passie in de duursport gevonden en is ze op weg naar haar eerste full distance triathlon. 

Haar missie is om een positieve bijdrage te leveren aan het vele fysiek en mentaal in beweging te krijgen en daarmee meer geluk en gezondheid te kunnen ervaren.

‘Ik deel graag mijn ervaringen en levenslessen samen met de kennis over hoe je lichaam en lijf met elkaar interacteren om zo iedere uitdaging aan te kunnen.’ Marloes Vos.

Hans Jeronimus

  Hans werkt op dit  moment 10 jaar in de jeugdzorg als Jeugd & Gezinsprofessional. Met veel plezier werkt hij samen met kinderen, jongeren, gezinnen en hun sociale netwerk om oplossingen te vinden voor hun problemen, drempels, onzekerheden of uitdagingen. Breinkennis helpt hem om als professional steeds bewuster te worden van zijn eigen handelen,  maar ook om zijn cliënten beter te begrijpen en te helpen. In zijn privé leven is hij een gepassioneerd triatleet, maar ook een actief burger en betrokken bij verschillende maatschappelijke organisaties/activiteiten, zoals het sociale café, kindervakantie werk , een groep leiden voor kinderen van gescheiden ouders. Via BBI deel ik graag mijn kennis en ervaring in de jeugdzorg en maatschappelijke projecten, maar ook mijn levenslessen.